Zzp verzekeringen afsluiten via een verzekeringsadviseur in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je zzp verzekeringen wilt gaan afsluiten, kom je zonder afspraak langs in ons kantoor in Rotterdam. Wij van Bronder Verzekeringen in Rotterdam vergelijken verschillende zzp verzekeringen of kiezen een verzekeringspakket dat past bij jouw situatie als zzp’er. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw belangen en zorgen voor een advies op maat, geheel onafhankelijk. Zo betaal je altijd een gunstige prijs en ben je niet verzekerd voor zaken die voor jou niet van belang zijn.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Het belang van zzp verzekeringen bespreken we samen vanuit ons kantoor in Rotterdam

Als zzp’er heb je natuurlijk altijd risico’s. Dit hoort nou eenmaal bij een ondernemerschap. Toch zijn er bepaalde risico’s die je liever wilt vermijden. Gelukkig zijn er verzekeringen die een deel van deze gevaren dekken. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen tijd en zin heeft om alle zzp verzekeringen uit te zoeken, stellen wij graag een verzekeringspakket samen vanuit ons kantoor in Rotterdam. Wij zijn een kleinschalig bedrijf, waardoor je zonder afspraak bij ons binnen kan lopen. Met een informele sfeer helpen wij zzp’ers, particulieren en mkb bedrijven met het uitzoeken van de juiste verzekeringen of het juiste pakket.

Maak een afspraak en stel een zzp verzekeringspakket samen bij ons in Rotterdam

Als je meer informatie wilt over de zzp verzekeringen of het samenstellen van een verzekeringspakket, neem je eenvoudig contact op met ons kantoor in Rotterdam. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes als zelfstandig ondernemer. Je kan ons bellen op 010 4370633 of een Whatsappbericht sturen naar 06 85261096. Bekijk ook eens onze nieuwe app voor je telefoon. Ideaal om alles snel bij de hand te hebben!

Neem contact op!

Chat openen