Zzp-verzekeringen afsluiten in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Voor hulp bij het afsluiten van zzp-verzekeringen, kom je langs bij Bronder Verzekeringen in Rotterdam. Wij vergelijken verschillende zzp-verzekeringen en kiezen het verzekeringspakket dat past bij jouw situatie als zzp’er. Je rekent bij ons op een luisterend oor en een deskundig, onafhankelijk advies op maat. Zo betaal je altijd een gunstige prijs en ben je niet verzekerd voor zaken die voor jou niet van belang zijn.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Het belang van zzp-verzekeringen bespreken we samen vanuit ons kantoor

Als zzp’er zijn er diverse risico’s waar je rekening mee dient te houden, dit hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap. Toch zijn er bepaalde risico’s die je liever wilt vermijden. Gelukkig zijn er verzekeringen die een deel van deze gevaren dekken. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om alle zzp-verzekeringen uit te zoeken, stellen wij graag een verzekeringspakket samen. Je stapt ons kleinschalige bedrijf zonder afspraak binnen. In een informele sfeer helpen wij onder andere zzp’ers, particulieren en mkb-bedrijven. Wij zoeken de juiste bedrijfsverzekeringen of het juiste verzekeringspakket dat bij je past. Wil je er zeker van zijn dat je volledig verzekerd bent? Kies er dan voor om een alles-in-één-verzekeringspakket af te sluiten.

Stel een verzekeringspakket voor zzp’ers samen

Wil je meer informatie over de verschillende zzp-verzekeringen of het samenstellen van een verzekeringspakket? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze deskundige verzekeringsadviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuzes als zelfstandig ondernemer. Bel naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!