Een rechtsbijstandverzekering afsluiten

Als je een rechtsbijstandverzekering wilt afsluiten, heb je misschien advies nodig van de adviseurs van Bronder Verzekeringen in Rotterdam. Wat doe je bijvoorbeeld als je een conflict krijgt na een verkeersongeval? Of misschien kom je wel terecht in een burenruzie of heb je een onenigheid met een webshop waar je iets hebt gekocht. Met een rechtsbijstandverzekering heb je recht op juridische hulp. Juridische experts geven advies in jouw zaak en helpen jou met het oplossen van deze conflicten.

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten voor jezelf of voor het hele gezin

Voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering geven onze verzekeringsadviseurs een eerlijk en deskundig advies, op basis van jouw persoonlijke situatie. Je hebt namelijk verschillende keuzes, waaronder het wel of niet laten meeverzekeren van anderen. Zo kan je een rechtsbijstandverzekering afsluiten voor jezelf, maar ook voor jouw partner en kinderen.

Module Consument en Wonen

Heeft u wel eens particuliere conflicten of last van burenruzies. Ook verschillende consumentenzaken zijn bij deze module gedekt.

Module Inkomen
Heb je een conflict met je werkgever? De juridische experts onderzoeken of jij in je recht staat en geven advies.
Module Verkeer
Onenigheid bij verkeersconflicten
Module Fiscaal en Vermogen
Sluit een extra module af als je veel te maken hebt met het kopen, verkopen of beheren van aandelen, opties, spaardeposito’s, obligaties, certificaten en andere financiële zaken.

Wat dekt een rechtsbijstandverzekering niet?

Bij het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering geven wij ook altijd aan waar je niet voor verzekerd bent. De rechtsbijstand is bijvoorbeeld alleen voor zaken die zijn ontstaan nadat je de verzekering hebt afgesloten. Verder is de rechtsbijstandverzekering niet geldig voor verdenkingen van een misdrijf of schade die met opzet veroorzaakt is. Voor zakelijke conflicten heb je een bedrijfsverzekering nodig.

Kom langs in ons kantoor om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten

Twijfel je welke dekking het beste bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We bespreken jouw persoonlijke situatie en nemen de opties voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering met je door op ons kantoor. Daarnaast helpen wij graag met het afsluiten van andere verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Bel ons op 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.