Een rechtsbijstandverzekering afsluiten doe je via onze adviseurs in Rotterdam

Als je een rechtsbijstandverzekering wilt afsluiten, heb je misschien advies nodig van onze adviseurs in Rotterdam. Wat doe je bijvoorbeeld als je een conflict krijgt na een verkeersongeval? Of misschien kom je wel terecht in een burenruzie of heb je een onenigheid met een webshop waar je iets hebt gekocht. Met een rechtsbijstandverzekering heb je recht op juridische hulp. Juridische experts geven advies in jouw zaak en helpen jou met het oplossen van deze conflicten.

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten voor jezelf of voor het gezin bij ons in Rotterdam

Voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering geven wij van Bronder Verzekeringen in Rotterdam een eerlijk advies. Je heb namelijk verschillende keuzes, waaronder het wel of niet mee laten verzekeren van anderen. Je kan een rechtsbijstandverzekering afsluiten voor jezelf, maar ook voor jouw partner en kinderen.

Module Consument en Wonen

Heeft u wel eens particuliere conflicten of last van burenruzies. Ook verschillende consumentenzaken zijn bij deze module gedekt.

Module Inkomen
Heb je een conflict met je werkgever? De juridische experts onderzoeken of jij in je recht staat en geven advies.
Module Verkeer
Onenigheid bij verkeersconflicten
Module Fiscaal en Vermogen
Sluit een extra module af als je veel te maken hebt met het kopen, verkopen of beheren van aandelen, opties, spaardeposito’s, obligaties, certificaten en andere financiële zaken.

Waarvoor ben je niet verzekerd?

Bij het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering geven wij in ons kantoor in Rotterdam ook altijd aan waar je niet voor verzekerd bent. De rechtsbijstand is bijvoorbeeld alleen voor zaken die zijn ontstaan nadat je de verzekering hebt afgesloten. Verder is de rechtsbijstandverzekering ook niet voor zakelijke conflicten, verdenkingen van een misdrijf of schade die je met opzet veroorzaakt.

Kom langs in ons kantoor om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten

Twijfel je welke dekking het beste bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We bespreken jouw persoonlijke situatie en nemen de opties voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering met je door op ons kantoor in Rotterdam. Verder helpen wij ook graag met het afsluiten van andere verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Bel ons op 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.