Verkeer en vervoer / auto

Een autoverzekering afsluiten bij ons in Rotterdam

Wanneer je een goedkope autoverzekering wilt afsluiten, is het altijd beter om eerst advies te vragen in ons kantoor in Rotterdam, nabij Capelle aan den IJssel. Als je een auto koopt, ben je namelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Je kiest altijd minimaal voor een WA-verzekering. Hiermee verzeker je alle schade die jij per ongeluk aan anderen toebrengt. Denk bijvoorbeeld aan een deuk in de auto of de ziektekosten bij een ernstig ongeluk.

Laat je informeren over de kosten van een autoverzekering bij ons in Rotterdam

De kosten van je autoverzekering hangen af van je dekking en aanvullende verzekeringen. Daarnaast spelen ook de waarde van je auto en de ervaring van de hoofdbestuurder een rol. De ervaring wordt uitgedrukt in het aantal schadevrije jaren. Iedereen begint op nul schadevrije jaren. Per jaar dat je schadevrij rijdt, stijgt het kortingspercentage op jouw autoverzekering. Je vraagt je huidige aantal schadevrije jaren op bij je huidige verzekeraar. Heb je deze niet, neem dan contact op met Roy-Data.

Autoverzekering afsluiten voor particulieren: kies je dekking bij ons in Rotterdam

Naast de WA-verzekering heb je de keuze om je auto, net als bijvoorbeeld een bromfiets of scooter, aanvullend te verzekeren. Deze aanvullende en goedkope autoverzekering dekt bepaalde schades aan jouw eigen auto en kun je wederom afsluiten bij ons in Rotterdam, nabij Capelle aan den IJssel. Met Beperkt Casco verzeker je jouw auto ook tegen brand, diefstal, ruitschade, een ongeluk met overstekend wild en schade door slecht weer. Een Allrisk verzekering dekt alle voorgaande schades, plus schade ontstaan door vandalisme en schade door eigen schuld.

AANVULLINGEN OP AUTOVERZEKERING

De bovenstaande verzekeringen verzekeren uitsluitend de schade aan jouw auto of de eigendommen van anderen. Je kunt je auto daarnaast ook verzekeren voor:

 • Ongevallen- en schadeverzekering inzittenden
 • Rechtsbijstandverzekering verkeer
 • Pechhulp
 • No-claimbeschermer
ONGEVALLEN- EN SCHADEVERZEKERING INZITTENDEN
Een ongevallen- en schadeverzekering inzittenden verzekert letselschade voor jouzelf en de personen die bij jou in de auto zitten. Ook als je zelf per ongeluk het ongeluk hebt veroorzaakt. Je hebt keuze uit twee dekkingen, of een combinatie van deze twee:

Ongevallenverzekering inzittenden

 • Uitkering bij blijvende invaliditeit
 • Uitkering bij overlijden
 • Kies zelf het maximale bedrag dat wordt uitgekeerd
 • Kies zelf het aantal zitplaatsen

Schadeverzekering inzittenden

 • Vergoeding materiële schade (bijvoorbeeld kledingscheuren, laptop kapot)
 • Letselschade
 • Gevolgschade (bijvoorbeeld medische kosten, aanpassingen in huis vanwege invaliditeit)
RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VERKEER
De rechtsbijstandverzekering biedt jou juridische hulp of advies bij schade in het verkeer. Je hebt keuze uit twee soorten rechtsbijstand:

Verhaalsrechtsbijstand

 • Juridische hulp om de schade te verhalen op de tegenpartij

Rechtsbijstand verkeer

 • Juridische hulp om de schade te verhalen op de tegenpartij
 • Hulp bij geschillen met de garage
 • Hulp bij geschillen rondom reparatie
PECHHULP

Met pechhulp ben je altijd verzekerd van hulp als je onderweg stilstaat met de auto. Er wordt geprobeerd je auto zo spoedig mogelijk en ter plekke te repareren. Lukt dat niet? Dan wordt je auto weggesleept. Afhankelijk van de verzekering kan je ook recht hebben op vervangend vervoer

NO-CLAIMBESCHERMER

Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een no-claimbeschermer aan. Neem je deze bij je autoverzekering, dan mag je ieder jaar maximaal één schade claimen zonder je no-claimkorting te verliezen. Je schadevrije jaren gaan na het claimen wel omlaag.

Offerte autoverzekering

Voor het afsluiten van een goedkope autoverzekering kom je langs bij Bronder Verzekeringen in Rotterdam, nabij Capelle aan den IJssel. Ben je benieuwd naar de kosten van jouw autoverzekering? Bereken je premie via onze vergelijkingstool of neem contact met ons op. Wij vergelijken autoverzekeringen en stellen vrijblijvend offertes voor je op, ook als bedrijf of zzp’er. Vraag direct een offerte aan voor het afsluiten van een goedkope autoverzekering nabij Capelle aan den IJssel. Je kunt ons bellen op 010 4370633 of een Whatsappbericht sturen naar 06 85261096.