Schade zakelijk / aansprakelijkheid

Sluit een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af bij ons in Rotterdam

Omdat een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering belangrijk is voor ondernemers, geven wij hier graag advies over bij ons in Rotterdam. Als ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden. Als er iets misgaat, kunnen jouw medewerkers of derden jou aansprakelijk stellen voor schade. In het ergste geval kan zo’n claim zorgen voor het faillissement van je onderneming. Voorkom financiële schade en kies voor een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering via Bronder Verzekeringen in Rotterdam.

Wat dekt een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering?

In ons kantoor in Rotterdam geven wij graag advies over het afsluiten van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Dit dekt onder andere de schade die medewerkers oplopen tijdens het werk, zoals schade aan hun eigendommen of letselschade. Een bedrijfsongeval is altijd heel vervelend, zeker als een van je medewerkers blijvend invalide raakt. Gelukkig keert deze verzekering geld uit bij terechte schadeclaims van je personeel, zodat je hen snel kan helpen. Soms dekt de verzekering de schade niet. Dit is bijvoorbeeld het geval bij opzettelijke schade of schade aan gehuurde eigendommen. 

CAR-verzekering voor bouwprojecten

Constructiebedrijven kunnen naast hun algemene aansprakelijkheidsverzekering, ook een Construction All Risks (CAR) verzekering afsluiten voor projecten. De CAR-verzekering beschermt de ondernemer tegen financiële schade die ontstaat tijdens het bouwproject. Denk bijvoorbeeld aan materiële schade aan derden of verlies tijdens het bouwproject.

Sluit een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering op maat af bij ons in Rotterdam

Ieder bedrijf en iedere branche is anders. Zo loopt een boekhouder heel andere veiligheidsrisico’s dan een constructiebedrijf. Neem daarom contact met ons op voor een advies op maat. Wij kijken samen met jou naar de zakelijke verzekeringen die passen bij jouw onderneming. Bel ons op 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.