Waarom Bronder?

Bronder Verzekeringen Rotterdam

Of je nu bij ons komt om je auto of scooter te verzekeren, of alle verzekeringen van je gezin of bedrijf bij ons onder te brengen: wij nemen de tijd voor je. We zoeken uit waar jij je verzekert voor de beste voorwaarden en een gunstige prijs. Omdat wij onafhankelijk zijn, stellen we altijd jouw belang voorop.

Familiebedrijf in Rotterdam

Bronder Verzekeringen is een echt familiebedrijf. Wij, Tony en Marcel, zijn twee broers en de derde generatie in het bedrijf. Onze grootvader is in 1937 gestart in Rotterdam. Sindsdien is er veel veranderd; verzekeringen zijn complexer geworden door het grote aanbod, en veel mensen regelen nu alles online. Maar bij ons kantoor kan je ook nog gewoon even binnenlopen voor een vraag. Tegelijk zijn we ook meegegroeid met jouw klantvraag. Stuur in het weekend bijvoorbeeld de foto van jouw nieuwe kentekenbewijs naar ons via WhatsApp, dan heb je voorlopige dekking mits de verzekering geaccepteerd wordt. De eerstvolgende werkdag nemen wij contact met je op om de verzekering af te sluiten.

Wij zijn er voor klanten in heel Nederland. Ook als je buiten Rotterdam woont, kan je ons altijd bellen, e-mailen of WhatsAppen met vragen over jouw verzekering.

Wat doen wij voor jou?

Je bent bij ons geen nummer. We luisteren naar jouw verhaal en kijken samen wat je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een oudere auto gekocht? Dan zit je niet te wachten op een Allrisk verzekering, maar heb je genoeg aan WA of Beperkt Casco. En verwacht je binnenkort je eerste kindje? Dan kijken we samen of we jouw verzekeringen aan kunnen passen, zodat deze geldig zijn voor het hele gezin.

Onafhankelijke tussenpersoon

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat betekent dat wij voor jou zoeken naar de beste verzekeringen voor jouw situatie bij diverse maatschappijen in Nederland. Daar sluiten wij een scherpe deal mee, zodat jij je verzekeringen onderbrengt bij de partij die het best bij jou past. Het kan zijn dat al je verzekeringen bij één partij zijn ondergebracht, maar dat kan ook bij meerdere maatschappijen zijn. Wij houden voor jou het overzicht, zodat je je nooit dubbel verzekert.

Voordelen van Bronder Verzekeringen in Rotterdam

Wat klanten prettig vinden bij ons:

Betrouwbaar

Onafhankelijk

Servicegericht

Schadeafwikkeling

Neem contact op

Wil je meer weten van jouw verzekeringskantoor in Rotterdam? Bel, e-mail of WhatsApp ons met jouw vragen, of kom gewoon langs bij ons kantoor in Rotterdam.