Huis & woning

Alle verzekeringen voor je huis en gezin

Wil je jouw woning verzekeren en ben je voor het afsluiten van een woonhuisverzekering op zoek naar een specialist in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij Bronder Verzekeringen in Rotterdam, nabij Moerkapelle, kun je terecht voor het verzekeren van jouw huis. De term huis-tuin-en-keukenongelukjes kennen we allemaal. Gelukkig kun je jouw huis, bezittingen en je gezin voor de meeste risico’s indekken door het verzekeren van jouw woning bij een specialist nabij Nieuwerkerk aan den IJssel en Moerkapelle.

Alles voor uw woning

Jouw woning verzekeren bij een specialist nabij Nieuwerkerk aan den IJssel

Het afsluiten van een woonhuisverzekering is essentieel voor het verzekeren van jouw woning in bijvoorbeeld Nieuwerkerk aan den IJssel. Je hebt hierbij de keuze uit diverse verschillende verzekeringen. Sluit de verzekeringen af die voor jouw belangrijk zijn. Bij ons ben je altijd verzekerd van een informele en persoonlijke benadering. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Daarnaast nemen we altijd de tijd om jou optimaal van dienst te zijn. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Inboedelverzekering

Wil je graag een inboedelverzekering afsluiten of huisverzekering vergelijken bij een specialist nabij Capelle aan den IJssel? De inboedelverzekering is één van de verzekeringen die bijna iedereen wel heeft. Hiermee zijn alle losse spullen in jouw huis verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan je meubelen, tv, laptop, stereo-installatie en nog veel meer. Ook een niet-gelijmde laminaatvloer of kliklaminaat hoort bij je inboedel. Een inbouwkast hoort hier echter niet bij. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel heel handig en bij ons kantoor nabij Capelle aan den IJssel kun je verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Als er iets gebeurt met jouw eigendommen, heb je dankzij de inboedelverzekering de mogelijkheid om hier vervangende spullen van gelijke waarde van te kopen.

Wat dekt de inboedelverzekering onder andere?

 • Schade door brand, schroeien of smelten
 • Diefstal van eigendommen
 • Waterschade
 • Schade door blikseminslag
 • Ontploffing
 • Andere onverwachte gebeurtenissen

Soms heb je bij de inboedelverzekering de mogelijkheid om te kiezen voor een Allrisk inboedelverzekering. Hiermee ben je ook verzekerd als je per ongeluk zelf spullen in huis beschadigt. Je eigendommen in de tuin zijn soms inbegrepen bij je inboedelverzekering. Het is altijd verstandig om jouw inboedelverzekering te vergelijken met andere soortgelijke verzekeringen bij ons nabij Capelle aan den IJssel.

Opstalverzekering

55613532

Heb je een eigen huis gekocht en wil je een opstalverzekering afsluiten of vergelijken bij een specialist nabij Capelle aan den IJssel en Moerkapelle? Een opstalverzekering is in veel gevallen verplicht. Bijvoorbeeld omdat je hypotheekverstrekker dit als voorwaarde stelt. Een opstalverzekering dekt de schade aan je eigen woning in bijvoorbeeld Moerkapelle. Hieronder valt jouw eigen huis, bijgebouwen op jouw terrein (een garage, een tuinhuis met fundering), alle funderingen, schuttingen, schuren, inbouwkasten, zonwering, antennes, zonnepanelen, dakbedekking en vaste vloeren. Bij ons in Rotterdam, nabij Moerkapelle en Capelle aan den IJssel kun je een opstalverzekering afsluiten en vergelijken met andere verzekeringen.

Wat dekt de opstalverzekering onder andere?

 • Schade door brand
 • Stormschade, neerslag, bliksem
 • Inbraak
 • Ontploffing
 • Alle van buiten komende onheilen zgn. Allrisk
Aansprakelijkheidsverzekering

Het zou je maar gebeuren: je laat net een glas rode wijn vallen op de bank van de buurman. Je zoontje van zes rijdt met zijn fiets of step tegen een stilstaande auto en beschadigt de lak. Of een dakpan waait van jouw dak en valt op het hoofd van een voorbijganger. Dit zijn een aantal vervelende voorbeelden. Gelukkig dekt de aansprakelijkheidsverzekering schade die jij of iemand in jouw gezin bij een ander veroorzaakt.

Wat dekt de aansprakelijkheidsverzekering onder andere?

 • Letselschade bij anderen
 • Schade aan andermans eigendommen
 • Schade ontstaan tijdens een vriendendienst
 • Schade van kinderen tot 14 jaar, inclusief schade bij vakantiewerk
 • Wereldwijde dekking

De aansprakelijkheidsverzekering geldt vaak niet tijdens het uitvoeren van je eigen werk. Ook geldt dit vaak niet op spullen die je leent, leaset of huurt van anderen.

Kostbaarhedenverzekering

Met een inboedel- en opstalverzekering verzeker je alleen je eigendommen binnenshuis in bijvoorbeeld Moordrecht of Moerkapelle. Echter is de kans groot dat er sieraden, een laptop of muziekinstrumenten juist buiten de deur worden gestolen of beschadigd raken. Deze schade is gedekt door de kostbaarhedenverzekering. De kostbaarhedenverzekering geldt ook voor schilderijen, zolang deze in huis blijven hangen.

Wat dekt de kostbaarhedenverzekering?

 • Kostbaarheden zoals onder andere sieraden, laptop, tablet, muziekinstrumenten, schilderijen, videocamera
 • Diefstal
 • Verlies
 • Beschadiging
 • Wereldwijde dekking*

*Wereldwijde dekking geldt niet voor schilderijen. Deze zijn alleen verzekerd op jouw eigen adres.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel dat jij of iemand in jouw gezin door een ongeval blijvend invalide wordt, of zelfs komt te overlijden, dan krijg je een vooraf afgesproken bedrag uitgekeerd. Het maakt de pijn van dat moment niet minder, maar verzacht de financiële rompslomp waar je op dat moment mee te maken krijgt. Met dit geld kun je bijvoorbeeld je huis aan laten passen als je blijvend invalide raakt. In het geval van overlijden, wordt het geld uitgekeerd aan je nabestaanden. Zij kunnen hiermee de uitvaart regelen of andere financiële zaken afronden.

Wat dekt de ongevallenverzekering onder andere?

 • Uitkering bij blijvende invaliditeit na een ongeval
 • Uitkering bij overlijden na een ongeval
 • Af te sluiten per persoon of voor het hele gezin
 • Wereldwijde dekking

De ongevallenverzekering keert niet uit als het ongeval is ontstaan door roekeloosheid, opzet of door een vechtpartij

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag jouw huis in regio Moerkapelle, Capelle aan den IJssel of Moordrecht verzekeren middels een huisverzekering of wil je een andere verzekering afsluiten of vergelijken, zoals een autoverzekering, inboedel- en opstalverzekering? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons telefonisch via 010 4370633 of door het sturen van een Whatsappbericht naar 06 85261096. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.