Huis & woning

Alle verzekeringen voor je huis en gezin

Wil je jouw woning verzekeren en ben je voor het afsluiten van een woonhuisverzekering op zoek naar een specialist in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij Bronder Verzekeringen in Rotterdam kun je terecht voor het verzekeren van jouw huis, met bijvoorbeeld een inboedel- en opstalverzekering. De term ‘huis-tuin-en-keukenongelukjes’ kennen we allemaal. Gelukkig kun je jouw huis, bezittingen en je gezin voor de meeste risico’s indekken door het verzekeren van jouw woning bij ons als specialist.

Alles voor uw woning

Jouw woning verzekeren bij een specialist nabij Nieuwerkerk aan den IJssel

Het afsluiten van een woonhuisverzekering is essentieel voor het verzekeren van jouw woning. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende verzekeringen. Onze verzekeringsadviseurs helpen jou de verzekeringen af te sluiten die belangrijk zijn voor jouw woning. Je rekent bij ons op een informele en persoonlijke benadering. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten wanneer jij je woning wilt laten verzekeren. Daarnaast nemen we altijd de tijd om jou optimaal van dienst te zijn. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Inboedelverzekering

Als specialist helpen wij je een inboedelverzekering af te sluiten of huisverzekering te vergelijken. De inboedelverzekering is één van de verzekeringen die bijna iedereen wel heeft. Hiermee kun je alle losse spullen in je woning verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan je meubelen, tv, laptop of stereo-installatie. Ook een niet-gelijmde laminaatvloer of kliklaminaat hoort bij je inboedel. Een inbouwkast hoort hier echter niet bij. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel heel handig en bij ons kantoor kun je de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Als er iets gebeurt met jouw eigendommen, heb je dankzij de inboedelverzekering de mogelijkheid om hier vervangende spullen van gelijke waarde van te kopen.

Wat dekt de inboedelverzekering onder andere?

 • Schade door brand, schroeien of smelten
 • Diefstal van eigendommen
 • Waterschade
 • Schade door blikseminslag
 • Ontploffing
 • Andere onverwachte gebeurtenissen

Soms heb je bij de inboedelverzekering de mogelijkheid om te kiezen voor een Allrisk inboedelverzekering. Hiermee ben je ook verzekerd als je per ongeluk zelf spullen in huis beschadigt. Je eigendommen in de tuin zijn soms inbegrepen bij je inboedelverzekering. Het is altijd verstandig om jouw inboedelverzekering te vergelijken met andere soortgelijke verzekeringen bij ons nabij Capelle aan den IJssel.

Opstalverzekering

55613532

Heb je een eigen huis gekocht en wil je een opstalverzekering afsluiten of vergelijken bij een specialist? Een opstalverzekering is in veel gevallen verplicht. Bijvoorbeeld omdat je hypotheekverstrekker dit als voorwaarde stelt. Met de opstalverzekering kun je schade aan je eigen woning verzekeren. Hieronder vallen: jouw eigen huis, bijgebouwen op jouw terrein (een garage, een tuinhuis met fundering), alle funderingen, schuttingen, schuren, inbouwkasten, zonwering, antennes, zonnepanelen, dakbedekking en vaste vloeren. Bij ons kun je een opstalverzekering afsluiten of laten vergelijken met andere verzekeringen.

Wat dekt de opstalverzekering onder andere?

 • Schade door brand
 • Stormschade, neerslag, bliksem
 • Inbraak
 • Ontploffing
 • Alle van buiten komende onheilen zgn. Allrisk
Aansprakelijkheidsverzekering

Het zal je maar gebeuren: je laat net een glas rode wijn vallen op de bank van de buurman, je zoontje rijdt met zijn fiets of step tegen een stilstaande auto en beschadigt de lak, of een dakpan waait van jouw dak en verwond een voorbijganger. Gelukkig dekt de aansprakelijkheidsverzekering schade die jij of iemand in jouw gezin bij een ander veroorzaakt. Het is daarom slim om ook een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Wat dekt de aansprakelijkheidsverzekering onder andere?

 • Letselschade bij anderen
 • Schade aan andermans eigendommen
 • Schade ontstaan tijdens een vriendendienst
 • Schade van kinderen tot 14 jaar, inclusief schade bij vakantiewerk
 • Wereldwijde dekking

De aansprakelijkheidsverzekering geldt vaak niet tijdens het uitvoeren van je eigen werk. Ook geldt dit vaak niet op spullen die je leent, leaset of huurt van anderen.

Kostbaarhedenverzekering

Met een inboedel- en opstalverzekering verzeker je alleen je eigendommen binnenshuis. Echter is de kans groot dat er sieraden, een laptop of muziekinstrumenten juist buiten de deur worden gestolen of beschadigd raken. Deze schade is gedekt door de kostbaarhedenverzekering. De kostbaarhedenverzekering geldt ook voor schilderijen, zolang deze in huis blijven hangen.

Wat dekt de kostbaarhedenverzekering?

 • Kostbaarheden zoals onder andere sieraden, laptop, tablet, muziekinstrumenten, schilderijen, videocamera
 • Diefstal
 • Verlies
 • Beschadiging
 • Wereldwijde dekking*

*Wereldwijde dekking geldt niet voor schilderijen. Deze zijn alleen verzekerd op jouw eigen adres.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel dat jij of iemand in jouw gezin door een ongeval blijvend invalide wordt, of zelfs komt te overlijden, dan krijg je een vooraf afgesproken bedrag uitgekeerd. Het maakt de pijn van dat moment niet minder, maar verzacht de financiële rompslomp waar je op dat moment mee te maken krijgt. Met dit geld kun je bijvoorbeeld je huis aan laten passen als je blijvend invalide raakt. In het geval van overlijden, wordt het geld uitgekeerd aan je nabestaanden. Zij kunnen hiermee de uitvaart regelen of andere financiële zaken afronden.

Wat dekt de ongevallenverzekering onder andere?

 • Uitkering bij blijvende invaliditeit na een ongeval
 • Uitkering bij overlijden na een ongeval
 • Af te sluiten per persoon of voor het hele gezin
 • Wereldwijde dekking

De ongevallenverzekering keert niet uit als het ongeval is ontstaan door roekeloosheid, opzet of door een vechtpartij

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag jouw woning verzekeren met een huisverzekering of wil je een andere verzekering afsluiten of vergelijken, zoals een autoverzekering of inboedel- en opstalverzekering? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs kijken graag met je mee voor het afsluiten van een woonhuisverzekering of het vergelijken van onze andere verzekeringen. Je bereikt ons telefonisch via 010 4370633 of door het invullen van ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.