Inboedelverzekering afsluiten

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je een inboedelverzekering wilt afsluiten, is ons kantoor in Rotterdam dé plek voor onafhankelijk advies. Bronder Verzekeringen bestaat al sinds 1937 en heeft daarmee voldoende kennis opgebouwd om een eerlijk advies te kunnen geven. Dit advies kan per persoon of situatie verschillen. Wij nemen dan ook ruim de tijd om de klant te leren kennen en de wensen en behoeften te bespreken.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Een inboedelverzekering afsluiten op basis van een onafhankelijk advies van ons bedrijf

Bijna iedereen heeft wel een inboedelverzekering. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel goed om te hebben. Je bent hiermee onder andere verzekerd bij brandschade, diefstal, waterschade en schade door blikseminslag. Helaas kunnen deze gebeurtenissen in ieder huishouden plaatsvinden. Loop dit risico niet en zorg ervoor dat je inboedel en woning verzekerd zijn. Voor het afsluiten van een inboedelverzekering helpen wij je graag met het kiezen van de beste partij. Ook voor het afsluiten van andere verzekeringen, zoals een rechtsbijstandsverzekering. Wil je er zeker van zijn dat je volledig verzekerd bent? Sluit dan een alles-in-één-verzekeringspakket af.

Bespreek de mogelijkheden met onze vakkundige medewerkers

Voor het afsluiten van een inboedelverzekering kun je zonder afspraak langskomen in ons kantoor. Onze verzekergingsadviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste verzekeraar. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over ons verzekeringsbedrijf? Bel dan naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!