Inboedelverzekering afsluiten met onze adviseurs in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je een inboedelverzekering wilt afsluiten, is ons kantoor in Rotterdam dé plek voor onafhankelijk advies. Bronder Verzekeringen bestaat al sinds 1937 en heeft daarmee voldoende kennis opgebouwd om een eerlijk advies te kunnen geven. Dit advies kan per persoon of situatie verschillen. Wij nemen dan ook ruim de tijd om de klant te leren kennen en de wensen en behoeften te bespreken.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Een inboedelverzekering afsluiten op basis van een onafhankelijk advies van ons bedrijf in Rotterdam

Bijna iedereen heeft wel een inboedelverzekering. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel goed om te hebben. In jouw huis staan waarschijnlijk veel kostbare spullen. Het is al erg genoeg als deze eigendommen kapot gaan of gestolen worden. Met een inboedelverzekering krijg je op zijn minst de waarde van deze spullen nog terug. Deze verzekering dekt onder andere brandschade, diefstal, waterschade en schade door blikseminslag. Helaas kunnen deze gebeurtenissen in ieder huishouden plaatsvinden. Loop dit risico dus niet en zorg dat je altijd verzekerd bent voor schade aan je huis en eigendommen. Voor het afsluiten van een inboedelverzekering helpen wij vanuit ons kantoor in Rotterdam graag met het kiezen van de beste partij. Ook voor het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering of opstalverzekering voor jouw gezin kun je bij ons terecht.

Bespreek de mogelijkheden in ons kantoor in Rotterdam

Voor het afsluiten van een inboedelverzekering kun je zonder afspraak langskomen in ons kantoor in Rotterdam. Wij helpen graag met het kiezen van de juiste verzekeraar. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Bel dan naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!