Een alles-in-één-verzekeringspakket afsluiten

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je voordelig een alles-in-één-verzekeringspakket wilt afsluiten, helpen wij van Bronder Verzekeringen graag met deze keuze vanuit ons kantoor in Rotterdam. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur geven wij een advies dat geheel aansluit bij jouw wensen én het voordeligst is. Wij doen dit op een informele manier en nemen ruim de tijd om jou van dienst te kunnen zijn. Wij zijn een kleinschalig kantoor, waardoor we snel schakelen en jou bovendien zonder afspraak kunnen verwelkomen. Dat is de service die wij als verzekeringsadviseur willen bieden.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Wij helpen jou met het afsluiten van een alles-in-één-verzekeringspakket

Het is tegenwoordig een lastige klus om alle verzekeringen zelf te regelen. Er zijn een hoop verzekeringen die je af kunt sluiten, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Met alle losse verzekeringen is het bijna onmogelijk geworden om de geschikte voor jou te vinden. Daarom bieden wij ook verzekeringspakketten aan. Deze pakketten kun je zelf samenstellen en zijn bovendien voordeliger dan losse verzekeringen. Voor het beste advies over het afsluiten van jouw alles-in-één-verzekeringspakket kom je langs in ons kantoor in Rotterdam. Onze adviseurs hebben brede kennis over de diverse pakketten en geven een onafhankelijk advies op basis van uw situatie.

Maak een afspraak of loop binnen in ons kantoor

Voor een advies over het afsluiten van een alles-in-één-verzekeringspakket loop je gewoon binnen in ons kantoor. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op door te bellen naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096. Bekijk ook eens onze nieuwe app voor je telefoon. Ideaal om alles snel bij de hand te hebben!

Neem contact op!