Een verzekeringspakket afsluiten in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Wil je graag een verzekeringspakket afsluiten bij een specialist in Rotterdam? Kom dan zonder afspraak naar het kantoor van Bronder Verzekeringen. Als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij jou en zoeken altijd naar de beste voorwaarden en een gunstige prijs voor jouw verzekeringspakket. Omdat wij een kleinschalig kantoor zijn, kunnen we snel schakelen. Als klant sta je bij ons in Rotterdam altijd centraal bij het afsluiten van een verzekeringspakket. We nemen ruim de tijd om alles te bespreken en we voorzien jou van een persoonlijk advies, gebaseerd op jouw situatie en belangen.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Een verzekeringspakket afsluiten doe je met hulp van onze adviseurs

Bij Bronder Verzekeringen helpen we jou graag met het afsluiten van een gunstig verzekeringspakket. Ook onze adviseurs begrijpen dat het uitzoeken van verzekeringen steeds lastiger wordt en dat jij de beste keuze wilt maken. Voor alle risico’s is er wel een verzekering te bedenken en voor elke verzekering zijn er veel aanbieders. Gelukkig zetten wij deze aanbieders voor jou op een rijtje. Zo weet je zeker dat je het juiste alles-in-één-pakket kiest voor jouw situatie. Zowel voor je mkb-bedrijf als voor je gezin.

Kom naar ons kantoor voor advies op maat

Wil je graag een verzekeringspakket afsluiten? Kom dan naar ons kantoor voor deskundig advies op maat van een vakkundig verzekeringsadviseur. Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en bespreken de mogelijkheden op een informele, maar professionele manier. Ook verzekeringspakketten voor zzp’ers nemen wij graag met je door. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!