Kies als mkb voor de juiste verzekeringen

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Voor het mkb zijn er meerdere verzekeringen waar wij ons als verzekeringsadviseur in Rotterdam op focussen. Het is logisch dat er veel verzekeringen zijn voor bedrijven. Als ondernemer wil je natuurlijk geen risico’s lopen. Niet alleen voor jezelf wil je goed verzekerd zijn, maar ook voor je werknemers. Kies daarom altijd voor de juiste verzekeringen voor jouw mkb met behulp van een onafhankelijk advies van Bronder Verzekeringen. 

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Leer voor jouw mkb meer over de verschillende verzekeringen

Voor het mkb biedt ons verzekeringskantoor meerdere verzekeringen aan. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor schade of letsel bij anderen tijdens het werk of een inventaris- en goederenverzekering. Voor elke branche zijn er verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen af te sluiten. Weet je niet wat voor verzekering jouw bedrijf nodig heeft? Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar en helpen graag met het kiezen van de juiste verzekeringen voor jouw mkb.

 

Neem contact met ons op voor een verzekering op maat

Wil je graag dat jouw bedrijf goed verzekerd is? Neem dan contact op met onze adviseurs in Rotterdam en bespreek de verschillende verzekeringen voor jouw mkb. Wij geven een eerlijk advies dat volledig past bij de situatie van jouw bedrijf. Bel ons op 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op!