Kies als mkb voor de juiste verzekeringen met onze adviseurs in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Voor een mkb zijn er meerdere verzekeringen waar wij ons als verzekeringsadviseur in Rotterdam op focussen. Het is logisch dat er veel verzekeringen zijn voor bedrijven. Als ondernemer wil je natuurlijk geen risico’s lopen. Niet alleen voor jezelf wil je goed verzekerd zijn, maar ook voor je werknemers. Bij een ongeval ben jij als werkgever namelijk verantwoordelijk. Een schadeclaim kan ernstige gevolgen hebben voor de financiële situatie van een mkb. Kies daarom altijd voor de juiste verzekeringen voor jouw mkb met behulp van een onafhankelijk advies van Bronder Verzekeringen in Rotterdam. 

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Leer meer over de verschillende mkb verzekeringen bij ons in Rotterdam

Voor een mkb biedt ons verzekeringskantoor in Rotterdam meerdere verzekeringen aan. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor schade of letsel bij anderen tijdens het werk of een inventaris- en goederenverzekering. Voor elke branche is er wel een andere aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wij helpen daarom graag met het kiezen van de juiste verzekering voor jouw mkb.

Neem contact met ons op voor een verzekering op maat

Wil je graag dat jouw bedrijf goed verzekerd is? Neem dan contact op met onze adviseurs in Rotterdam en bespreek de verschillende verzekeringen voor jouw mkb. Wij geven een eerlijk advies op maat. Bel ons op 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op!