Aansprakelijkheidsverkering afsluiten bij ons in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je een aansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten, helpen wij van Bronder Verzekeringen in Rotterdam graag met een onafhankelijk advies. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan altijd gebeuren dat je een bezit van iemand anders beschadigd. Misschien mors je per ongeluk rode wijn over het tapijt van een goede vriend of vriendin of schiet jouw kind een bal door het raam van de buren. Het kan allemaal gebeuren, maar het is dan wel zo fijn als je verzekerd bent.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Voor elk ongelukje kun je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten op advies van onze adviseurs in Rotterdam

Voor letselschade of schade aan andermans eigendommen kun je eenvoudig een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor het hele gezin. Deze verzekering dekt niet alleen jouw schade, maar ook die van jouw kinderen tot 14 jaar. Wil je graag weten of deze verzekering voor jou van belang is? Wij staan altijd voor je klaar met een servicegerichte aanpak. Als onafhankelijke adviseur geven we een advies die voor jou het voordeligst is. Wij bekijken de verschillende opties vanuit ons kantoor in Rotterdam en helpen jou met het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering bij de juiste partij.

Neem contact op voor een afspraak

Heb je advies nodig over het brede aanbod aan verzekeringen? Maak een afspraak met ons kantoor in Rotterdam en krijg een helder advies over het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Ook voor onder andere een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering kun je bij ons terecht. Neem contact op door te bellen naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!