Aansprakelijkheidsverkering afsluiten in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je een aansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten, helpen wij je bij Bronder Verzekeringen in Rotterdam graag met een onafhankelijk advies. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan altijd gebeuren dat je andermans bezit beschadigd, een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Misschien mors je per ongeluk rode wijn over het tapijt van een goede vriend of schiet jouw kind een bal door het raam van de buren. Het kan allemaal gebeuren. Dan is het wel zo fijn dat je goed verzekerd bent.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten op advies van onze adviseurs

Voor letselschade of schade aan andermans eigendommen kun je eenvoudig een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij ons bedrijf in Rotterdam. Deze verzekering dekt niet alleen jouw schade, maar ook die van je kinderen tot 14 jaar. Wil je graag weten of deze verzekering voor jou van belang is? Wij staan altijd voor je klaar met een servicegerichte aanpak. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur geven we een advies dat voor jou het voordeligst is. Wij bekijken de verschillende opties en helpen jou met het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering bij de juiste partij. Wil je zeker weten dat je volledig verzekerd bent? Sluit dan een alles-in-één-verzekeringspakket af.

Neem contact op voor een afspraak

Heb je advies nodig over het brede aanbod aan verzekeringen? Maak dan een afspraak met onze vakkundige medewerkers en krijg een helder en persoonlijk advies over het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Ook voor onder andere een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering kun je bij ons terecht. Neem contact op door te bellen naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!