Een opstalverzekering afsluiten in Rotterdam

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je een opstalverzekering gaat afsluiten, kan je de verschillende verzekeraars laten vergelijken bij ons in Rotterdam. Heb je een eigen huis? Dan is een opstalverzekering meestal verplicht. Deze verzekering dekt alle schade aan jouw eigen woning. Hiermee wordt niet alleen het huis zelf bedoeld, maar bijvoorbeeld ook een garage of een tuinhuis. Een opstalverzekering kun je zelf afsluiten, maar het is soms beter om eerst advies te vragen. Bij Bronder Verzekeringen ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak en een onafhankelijk advies.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Laat jouw opstalverzekering afsluiten door vakkundige adviseurs en ervaar de voordelen

Een opstalverzekering dekt verschillende vormen van schade aan jouw woning. Denk hierbij aan schade door brand, een stormschade of een inbraak. Je acht de kans op brand- of stormschade misschien klein, maar het kan iedereen overkomen. Bovendien zijn de kosten niet te overzien. Deze wil je op zijn minst gedekt hebben. Twijfel dus niet om onze vakkundige verzekeringsadviseurs in te schakelen voor het afsluiten van een opstalverzekering.

Neem contact op voor een afspraak

Een opstalverzekering kan in prijs behoorlijk verschillen bij verschillende partijen. Kom voordat je een opstalverzekering gaat afsluiten, altijd even langs in ons kantoor in Rotterdam. Wij helpen jou met het maken van de juiste keuze. Ook voor bijvoorbeeld een alles-in-één-verzekeringspakket kijken we met je mee. Het is ook mogelijk om een inboedelverzekering af te sluiten. Voor vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 010 4370633, of stuur je een Whatsappbericht naar 06 85261096.

Neem contact op!