Jouw bromfiets of scooter verzekeren

Inloopkantoor zonder afspraak

Verschillende verzekeringen

Service gericht

Als je net een nieuwe bromfiets of scooter hebt en deze wilt laten verzekeren, kan je bij Bronder Verzekeringen in Rotterdam terecht voor een onafhankelijk advies. Het verzekeren van je voertuigen is verplicht. In welke mate je jouw voertuig verzekert, bepaal je volledig zelf. Dit geldt ook voor een brommer of een scooter. Als je een bromfietsverzekering of een scooterverzekering wilt afsluiten, kom je eerst langs in ons kantoor. Wij helpen je verder met onze informele en persoonlijke service. Jij staat bij ons centraal en omdat we onafhankelijk zijn, kiezen we altijd voor de verzekeringen die jij echt nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel en loop je geen risico’s.

Heb je nog vragen over onze verzekeringen?

Bel ons

Waarom je jouw bromfiets of scooter laat verzekeren

Een ongeluk met een bromfiets, een auto of een scooter komt helaas nog te vaak voor. Daarnaast zijn er scooters of bromfietsen die gestolen worden. Daarom is het afsluiten van een bromfietsverzekering of scooterverzekering via onze adviseurs geen overbodige luxe. De meeste scooterrijders kiezen alleen voor een basisverzekering. Dit is een WA-verzekering die uitsluitend schade dekt die jij bij een ander veroorzaakt. Afhankelijk van het advies van onze adviseurs in Rotterdam, kan je ervoor kiezen om je bromfiets of scooter aanvullend te verzekeren met beperkte Casco of een Allriskverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor onder andere diefstal, brandschade of een ruitbreuk. Bij twijfel over het afsluiten van een scooterverzekering of bromfietsverzekering, kan je altijd om advies vragen aan onze vakkundige medewerkers.   

Maak direct een afspraak of kom langs

Als je jouw bromfiets wilt verzekeren, maar je nog twijfelt over het afsluiten van de juiste scooterverzekering of bromfietsverzekering, ben je welkom op ons kantoor in Rotterdam. Wij geven een eerlijk advies voor elke situatie en kijken met je mee welke scooterverzekering of bromfietsverzekering je het best kunt afsluiten. Bel voor meer informatie naar 010 4370633 of stuur een Whatsappbericht naar 06 85261096. Bekijk ook eens onze nieuwe app voor je telefoon. Ideaal om alles snel bij de hand te hebben!

Neem contact op!